zondag 23 september 2012

Nog een paar kaarten

Afgelopen week heerlijk twee dagen vrij gehad en toen onderstaande kaarten gemaakt. De eerste is een kaart die ik al eerder gemaakt heb in het blauw met Donald Duck, maar dit geel/oranje met Pluto heeft ook iets vrolijks. De stempels van de filmrol e.d. zijn van Stampinback.

 
 
Ook weer eens een 3D-kaart gemaakt, blijft toch ook leuk om te doen en het effect is nog steeds leuk. Dit is een pakketje van Michael Powell. Van al die gekleurde huisjes wordt een mens toch ook blij.
 
 
 
En dan moest ik ook nog een tienerkaart maken. Deze afbeelding van Mo Manning is zo leuk hiervoor. En hij is ook leuk om te kleuren (met flexmarkers en promarkers gedaan). En ik wilde iets anders, dus in plaats van een easelkaart heb ik twee stansen van de dezelfde maat genomen, een dubbelgevouwen en hiertussen een klein strookje papier geplakt, zodat het wel blijft staan. Voor het verzenden kun je dat gewoon dubbelvouwen (helaas vergeten een foto van de zijkant te maken en hij is al weg, dus dat houden jullie tegoed)Vervolgens gewerkt met een kleinere mal en de twee zelf aan de hand van de binnen- en buitenlijn van de mal geknipt. Mal is van Spellbinders en het rondje boven in is een mal van Nellie Snellen. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes, Sil
 

 


3 opmerkingen:

 1. Wowww !! De pluto kaart is echt weer geweldig !!! En okee ik geef toe de huisjes kaart is echt wel leuk geworden, al blijft het niet helemaal mijn ding.. Maar de tiener kaart vind ik dan wel weer helemaal te leuk !! Die schoenen Geweldig ...

  Weer heerlijk creatief bezig geweest,
  LIefs, Deboor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Sil,
  was al even niet op je blog geweest.
  maar heb nu even lekker genoten van je mooie creatie's
  gr. Petra

  BeantwoordenVerwijderen