vrijdag 26 september 2014

Een kaart voor een Mc liefhebber...

Een familielid van mij is dol op Mc. En toen vond ik op internet een kaart met een gestanste hamburger en pizza. Zo fijn dat rondbloggen. Echt leuk om te doen! Een keer heel wat anders.

Eigenlijk heel eenvoudig met basisvormen en wat stempelinkt. De kaart verder ook simpel gehouden.



donderdag 25 september 2014

Nog meer sneakers..

En hier de ontzettend leuke sneakers nog een keer, maar weer heel anders. De laatste tijd maak ik vaak een bijpassende envelop. Dat is de buitenkant van de post al een feestje op zich.


Groetjes!

woensdag 24 september 2014

Typemachine veelzijdig

Tijdens mijn vakantie heb ik mezelf de stans van de typemachine van Marianne Design kado gedaan. Een erg leuke stans die je voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Dat papiertje uit de typemachine vind ik erg leuk!

De kaarten spreken verder voor zich. Bij de onderste kaart gewerkt met washitape, dat geeft op een eenvoudige manier een leuk effect en werkt ook goed op een restje papier om te stansen, zodat je in stijl blijft.




dinsdag 23 september 2014

Perfect Resist en meer...

Het is echt ontzettend lang geleden dat ik iets geplaatst heb, in mei voor het laatst! Het is niet dat ik niet geknutseld heb, maar het plaatsen is er niet van gekomen. Gelukkig heb ik wel foto's gemaakt, dus ik zal de komende periode eerste wat kaarten laten zien die ik in de afgelopen periode gemaakt heb.

De bovenste twee kaarten zijn gemaakt op Stampinback karton met Perfect Resist en Distress inkt. Dit blijft een heerlijke techniek. De gebruikte stempels zijn Carved Flowers van Darkroom Door en de achtergrondstempels zijn van Kaisercraft.

De onderste kaart is ook op Stampinback karton gemaakt. Het karton met Distress Inkt gesponst (Salty Ocean, een van mijn favoriete kleuren) en daarna met de Hardwood stempel van Stampin Up en de verfspatten van Kaiserkraft de achtergrond gemaakt. De geweldig leuke stempel van de sneakers hebben een leuk effect.


Tot snel!