woensdag 30 januari 2013

Doosje voor mannen

Druk bezig geweest met het maken van een doosje. Als iemand 50 wordt, verdient dat toch iets extra's, vind ik. Dit patroon heb ik gekocht bij Sandra's scrapsels. Leuk om te maken. In het doosje komt een tegoedbon voor golfen. Afdrukje is van Create4fun, ingekleurd met flex- en promarkers. De boom is van Marianne Design. De golfballen zijn pompoentjes.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

woensdag 23 januari 2013

Schelpenkaart

Voor mijn zus wilde ik een bijzondere verjaardagskaart maken. Bij Sandra's Srapsjop heb ik dit patroon gekocht. Erg leuk om te maken en heel wat anders. Vanmiddag mijn zus gesproken en zij vond de kaart gelukkig ook erg leuk!



Groetjes,
Sil

dinsdag 22 januari 2013

Verjaardagskaarten

Afgelopen week had ik twee verjaardagskaarten nodig. Een ervan is een oude bekende, maar de vogel is nu in blauw. Dat vind toch ook erg leuk. Ingekleurd met de flexmarkers en de stabd is van Marianne Design.



Voor mijn vriendin wilde ik een soort tegoedbon msken. Via het blog van www.stempeleinmaleins.blogspot.com kwam ik op dit idee.



Het was erg leuk om te maken. 
Groetjes, Sil


dinsdag 8 januari 2013

Henry Michael Jackson

Toen ik deze digi van Whiff of Joy zag, was ik verkocht. Als Michael Jacksonfan is dit te leuk. Mijn nichtje vindt zijn muziek ook super, dus dan maar direct een verjaardagskaart voir haar ermee. Afbeelding is ingekleurd met flex- en promarkers.

De foto is niet geweldig, iets teveel schaduw, maar het geeft een idee.