dinsdag 30 oktober 2012

Herfstchallenge bij Just a Note


Met deze kaart doe ik graag mee aan de Challenge Herfstkaart van JUST A NOTE.  De challenge loopt nog tot  vanavond (31 oktober) 23.59uur.

De prijs waar je kans op kunt maken is een snijmal van Lea'bilities (zie sidebar).
Het hertje is een stempel van The Greeting Farm en het papier is van Imaginisce Apple Cider, al wat ouder, maar nog steeds leuk, vind ik. De letters zijn met een snijmal van Tim Holtz (Carnival).

zondag 21 oktober 2012

Trouwkaart die ik nu kan laten zien

Voor Nicole en haar man (inmiddels) heb ik onderstaande trouwkaart gemaakt.  De stempeltjes zijn van een oudere set van Penny Black, maar die muisjes (en trouwens ook de egeltjes) blijven leuk, vind ik. Mijn opdracht aan mezelf was om zoveel mogelijk in een tint te werken, dat is best aardig gelukt, vind ik.




Het was even een tijdje stil op mijn blog, maar dat heb ik vandaag dan weer eens rechtgezet met drie berichten, want zoals jullie kunnen zien heb ik niet stilgezeten op knutselgebied.

Groetjes,
Sil

Herfst

Inmiddels is het echt herfst, dus ik was helemaal in de sfeer toen ik voor mijn 'stempel'-vriendin een verjaardagskaart ging maken. Ik ben op het idee gekomen door een snoepmandje in de laatste Magnolia Ink. Toen dacht ik, dat is leuk, maar dat moet ook in kaartvorm kunnen. De kaart bestaat aan de voor- en achterzijde uit 5 ovalen, waarvan van de randen met distress inkt (Rusty Hinge) gesponst zijn. De achterzijde aan de bovenkant vastgemaakt met ongeveer 1,5 cm en dan omgevouwen. Zo kan de kaart toch blijven staan. Het groene steeltje heb ik zo geknipt en de takjes zijn swirls.


Zelf word ik blij van deze kaart.

Groetjes,
Sil

Verhuizen

Mijn buurvrouw had mij gevraagd een verhuiskaart voor haar kleindochter te maken. Aangezien smaken verschillen heb ik er twee gemaakt. Uiteindelijk wilde ze ze allebei hebben.


 
 
 
Het stempeltje is van Don en Daisy. Bij de eerste kaart is de achtergrond gemaakt met een embossingmal stenen muur van Tim Holtz. Bij de tweede kaart heb ik de briefkaart gemaakt met de stempel van Differen Colors en een tekststempel van HeroArts.
 
Groetjes,
Sil